NKKO werkt met studenten

STAGE bij de NKKO

De NKKO is steeds in ontwikkeling. We willen een moderne organisatie zijn die met elkaar mooie resultaten haalt. Wij vinden het leuk en waardevol om ons te laten helpen door studenten. Dat kan in de vorm van een project maar ook als afstudeeropdracht. Een mooi voorbeeld hiervan is onze nieuwe website, die het resultaat is van een mooie samenwerking met een student communicatie van de HAN.

Op dit moment zijn twee studenten van de Academie voor Lichamelijke Opvoeding aan het werk voor ons. Hun opdracht is te onderzoeken hoe we beter kunnen inspelen op de behoefte van ons kader tijdens onze kaderweekenden. Ook bij de organisatie van het WK 2023 in November willen we studenten een kans geven een opdracht voor hun studie bij ons uit te voeren.

Zo staan we als NKKO midden in de samenleving.

Leraren weekend 2022

Nieuwe website NKKO

Plaats een reactie