WK KWF 2021 Polen

WK November 2021, Krakau

Een wereld kampioen en twee derde plaatsen!

Het Nederlands team heeft een zeer succesvol WK achter de rug met 8 Kumite en 4 Kata deelnemers.

Bij kata hebben Puck, Auke en Tijn de top 5 behaald maar helaas net geen finale. Er is een enorme vooruitgang bij Kata en een finale is dichtbij. Bij het Kumite hebben we allemaal goed gepresteerd. Uiteindelijk kijken we tevreden terug op dit kampioenschap met aansprekende resultaten:

Resltaten:

1e Valence Bickel

  • 1e Valence Bickel
  • 3e Roxanne Ramselaar
  • 3e Davy Brand

Naast de Kata en Kumite deelnemers heeft Nederland laten zien ook over een zeer kundige scheidsrechters te beschikken tot de finale partijen aan toe. En dit alles onder enorme steun van de vele meegereisde supporters.

EK KWF 2021 Polen

EK KWF 2022 Portugal

Plaats een reactie